

Building Lasting Relationships
FULL
FLAVOUR,
NO FILTER
AMUUZ BOUCHE,
not your avErAge
kroketcampagne
VOLBLOED :
LEKKER ETEN,
RAUWE SETTING
Of wat er gebeurt als een chef met bakken talent en een filmmaker met een zwak voor rauwe storytelling samen de keuken induiken?
Juist: Volbloed. Een passieproject. Geen briefing, geen grenzen.
Gewoon twee gasten die het anders wilden doen. Weg van gladde, afgelikte food content. Op zoek naar iets met meer vuur. Meer karakter. Meer smaak. Geen klassieke receptenfilmpjes. Wel een visueel food-orgasme waarbij de enige juiste reactie is: “Fuck maat, wat is dit?”
HONGER
NAAR MEER
Food is hot. Letterlijk en figuurlijk. Dus de eerste vraag was: wat schieten we in hemelsnaam? De keuze liet ik aan Bart. Hij kwam af met een thema dat klonk als een vuistslag: Volbloed. In culinaire termen: Volbloed staat voor puurheid. Geen verdunning, geen concessies. Vol smaak, vol karakter. Op het menu? Lobster Role, Smoked brisket, en Patrami sandwiches. En yes, we zijn dat ons brood gaan halen in dé Antwerpse joodse bakkerij bij uitstek : Kleinblatt. Want Volbloed betekent: geen shortcuts, alleen het beste.


KITCHEN CHAOS
We doken de keuken in en got cooking. Bart aan het fornuis, Tom achter de lens. De beelden? Een combo van digitaal en film. Digitaal om de textuur bijna te kunnen ruiken. Film omdat… why the fuck not? Die rauwe keukenchaos. Die fast-paced edits. Dat nerveuze ritme waar je hart automatisch sneller van slaat. Dat werd ons ankerpunt: het mocht niet proper zijn. Het moest leven. Een keuken zoals het is.

150 GRAM AWESOME,
VERS GESNEDEN
Die uitgangspositie bracht ons naar vlammende montages die je voelt. Niet alleen ziet. Sfeervolle B-roll. Laag op laag op laag sound design. Sissende pannen, knetterende buns, dampende brisket. De edit moest plakken. Alsof je er middenin stond — net niet verbrand door de panvlam.
